Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk

Szállítási idő

A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak. A webáruházban szereplő termékek általában vannak raktáron, ebben az esetben a szállítási határidő 1-7 munkanap, kivéve az akciós időszakokat (pl. ingyenes kiszállítás), amikor felgyülemlett megrendelések száma miatt csúszhat a kiküldés időpontja. Az esetleges készlethiány esetén ez a határidő hosszabb lehet.  A megrendelt termék(ek) a választott szállítási és fizetési módtól függően jutnak el Önhöz.

További információ a szállítással kapcsolatban

Webáruházunkban leadott megrendelések házhoz történő kiszállítása esetén kérjük, hogy a futártól történő átvételkor alaposan nézze át a csomagját, és feltételezhető sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és a csomagot ne vegye át ilyen esetben! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt továbbítjuk a futárszolgálatnak, de ennek elbírálása a futárszolgálat joga, abban döntési jogunk nincs. A hiba felfedezése után haladéktalanul értesítse ügyfélszolgálatunkat!

Kiszállítási módok, információk

  • Foxpost futárszolgálat
  • GLS futárszolgálat
  • MPL postacsomag

Szállítási díjak:

Foxpost futárszolgálat
Csomagautomatába történő szállítás esetén   900 Ft + ÁFA (1143 Ft)
 

 

GLS futárszolgálat

GLS csomagpontra történő szállítás vagy házhozszállítás esetén Amennyiben nincs a csomagban 5 literes kiszerelésű olaj (0-10 kg). 2417 Ft + ÁFA (3070 Ft)
  Amennyiben nincs a csomagban 5 literes kiszerelésű olaj (10-15 kg). 2795 Ft + ÁFA (3550 Ft)
  Amennyiben maximum 2 darab 5 literes kiszerelésű olaj van a csomagban. 2795 Ft + ÁFA (3550 Ft)
  Amennyiben több, mint 2 darab 5 literes kiszerelésű olaj van a csomagban vagy a csomag 15 kg feletti. 3362 Ft + ÁFA (4270 Ft)
 

MPL Postacsomag

MPL automatába, Postapontra vagy postára szállítás esetén   7087 Ft + ÁFA (9000 Ft)
     
Házhozszállítás esetén  0-10 kg-ig 7087 Ft + ÁFA (9000 Ft)
  10-20 kg-ig 7087 Ft + ÁFA (9000 Ft)
  20-25 kg-ig 7087 Ft + ÁFA (9000 Ft)

 

Egy rendelésben maximum 25 kg terméket tudunk szállítani. Amennyiben ennél több termékre van szüksége, kérjük, külön rendelésben legyen szíves leadni azokat.

A fent említett összegek a szállítási módra vonatkoznak: Amennyiben a vásárló a csomagot nem veszi át, annak oda-, és visszakézbesítési díját is a vásárló köteles megtéríteni az eladó részére!

 

Csomagok átvételével kapcsolatos információk

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a termékeket, amennyiben a csomag átvételekor annak díját ki tudja fizetni a futár részére! Át nem vett, nem keresett, visszaküldött csomagok esetében a ki- és visszaszállítási díj a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten végrehajtani!

 

Kérjük, hogy minden esetben alaposan vizsgálják át a csomagot a futártól történő átvételkor. Amennyiben olyan sérülést észlelnek, amely feltehetően a termék károsodását is okozhatta, kérjük, NE vegyék át a csomagot, és kérjék a futártól jegyzőkönyv helyszínen történő felvételét!

 

Termékek visszaküldése:

A csomag visszaküldése esetén a szállítási költség a vásárlót terheli. A csomag raktárunkba történő visszaérkezését követően, az Ön által csomagért kifizetett összeg visszautalásának maximális határideje részünkről: 14 nap.

 

Hibás vagy sérült termék esetén:

A visszaküldés után, melynek költsége a Vásárlót terheli, vagy visszatérítjük a termék árát vagy új terméket küldünk helyette, melyet egy közös megegyezés alapján hajtunk végre. Ha az utánvét díjának megfizetése mellett dönt, abban az esetben részünkről a maximális visszautalási idő 3 hét.

 

Fizetési módok

Webáruházunkban a Barion rendszerén keresztül történő bankkártyás fizetést és az utánvétes fizetési módot veheti igénybe.

  • Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
  • Az utánvétes fizetés díja: 600 Ft.

 

A számlát minden esetben papír alapon megtalálja csomagjában.